Autor: Klub
Sdílet článek

Víkednový SUMÁR (43. TÝŽDEŇ)

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší "žlto-čierny" víkend je za nami a my si ho zrekapitulujeme v našom sumári. Poďme na to...

A tím

Začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa naposledy predstavili v nedeľu 29. októbra v zápase 13. kola IV. ligy BFZ, kedy vycestovali na ihrisko tímu MFK Rusovce. Naši chlapci aj v tomto zápase potvrdili úlohu favorita a skvelú formu, keďže svojho súpera zdolali 3:2. Presné zásahy postupne nastrielali Patrik Špak, Dominik Lendel a Juraj Piroska. Pre naše áčko to bola 12 výhra v sezóne, po ktorej je naša vlajková loď na prvom mieste v tabuľke s 37 bodmi na konte. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera.

Zápas sme začali presne ako sme chceli, dali sme v úvode gól. Potom sme v krátkom čase spravili dve chyby v defenzíve a súper otočil skóre. Do konca prvého polčasu sa nám podarilo vyrovnať a v úvode druhého polčasu, napokon zaznamenal víťazný gól Juraj Piroska, keď využil svoje skúsenosti a schopnosti. Vedeli sme, že na úzkom ihrisku, zlom teréne a proti bojovným domácim to nebude jednoduché. No v každom prípade sme radi, že sme zvládli tento zápas dotiahnuť do víťazného konca.

U19/U17

Cez víkend sa do ďalších súťažných zápasov pustili aj naše dorastenecké družstvá U19 a U17, ktoré čakali v sobotu 28. októbra zápasy 12. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy na domácej pôde v Stupave privítali celok KFC Komárno. Starší dorastenci zdolali svojich rovesníkov 5:0! Góly zaznamenali Tomáš Petrovaj, Adam Andrejšin, dva krát sa presadil Ján Varga a jeden gól si súper strelil sám. Pre našu U19 to bola 4 výhra v ročníku po ktorej je táto kategória so 14 bodmi na priebežnom 11. mieste v tabuľke. Chlapci paráda.

Mladšia kategória U17 si rovnako dokázala poradiť so svojim súperom, ktorého zdolala najtesnejším rozdielom 1:0. O osude stretnutia rozhodla gólová situácia z 57´minúty, kedy sa presadil Šimon Hužovič. Mladší dorastenci sú tak po 6 výhre v sezóne na 5. mieste v tabuľke s 21 bodmi na konte. Chlapci aj Vám gratulujeme k víťazstvu.

U16

Poďme aj na kategóriu U16. Zverenci trénera Rudolfa Sekota sa naposledy predstavili v zápase 11. kola III. ligy MD-U17. V sobotu 28. októbra sa pustili do boja o ďalšie cenné body na ihrisku FC Zohor. No a hráči spomínaného trénera sa strelecky vybláznili, keďže svojho súpera zdolali vysoko 10:0. Až štyri góly strelil Leonard Lindvay, tri presné zásahy zaznamenal Tomáš Pajerský a po jednom góle pridali Šimon Mičunek, Serhii Tsolihan a Boris Koco. Chlapci, nech Vám to takto striela aj v ďalšom stretnutí.

U15/U14

Počas víkendových dní sa nám predstavili aj žiacke kategórie. V sobotu 28. októbra čakali kategórie U15 a U14 zápasy 10. kola I. LSŽ. Naši chlapci si zahrajú na pôde AS Trenčín. Staršia kategória prehrala 0:4, mladšia ťahala za kratší koniec výsledkom 0:5.

U13/U12

Proti rovnakému súperovi a v rovnaký deň, ale na domácej pôde na Drieňovej, sa pôvodne mali predstaviť v súťažných dueloch aj kategórie U13 a U12. No zápasy sa napokon neodohrali kvôli nepriaznivému počasiu. Stretnutia v rámci 10. kola I. LMŽ sa odohrajú v náhradnom termíne v pondelok 6. novembra. Staršia kategória odštartuje svoje stretnutie o 12:30, mladšia o 14:00.

WU19

Pokračujeme našimi dievčatami. Cez víkend sa predstavila iba kategória WU19. V nedeľu 29. októbra čakal naše dievčatá zápas 9. kola III. liga žien BFZ, a to na pôde družstva FKM Stupava. Dievčatá vedene trénerkou Alexandrou Števaňákovou napokon podľahli svojim súperkám 0:7. Nasleduje krátke hodnotenie zápasu hlavnou trénerkou.

Na výsledku má najväčší podiel neprítomnosť viacerých hráčok. Prvý polčas sme prehrali 0:3 a môžem povedať, že aj napriek trom inkasovaným gólom bola hra vyrovnaná. Následne ale v druhom dejstve nám už dochádzali sily a to bolo aj výsledkom tej vysokej prehry.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.