Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší futbalom nabitý víkend prichádza a my sa pozrieme na zápasový program našich družstiev. Ideme na to.

Samozrejme, ako inak, začíname našim áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstaví v sobotu 18. mája, kedy na domácej pôde v Stupave privíta v rámci 26. kola IV. ligy BFZ celok FC Rohožník. Ak sa pozrieme na prvé vzájomné meranie síl v tejto sezóne, tak naši chlapci dokázali zvíťaziť jednoznačným výsledkom 7:0. V danom stretnutí sa na streleckú listinu zapísali Dolán, Lendel, Betík, Čumakov, Hedera, Piroska a jeden gól si súper strelil sám. V každom prípade, v druhom zápase proti Rohožníku to budú mať naši chlapci o čosi náročnejšie, keďže ich najbližší súper je momentálne v ligovej tabuľke s 15 bodovou stratou na priebežnom 2. mieste. Jedným dychom ešte treba poznamenať, že v prípade víťazstva potvrdíme víťazstvo v ligovom ročníku a zabezpečíme si návrat do 3. ligy. Výkop stretnutia je naplánovaný na 17:00. Páni, držíme Vám palce a okrem iného veríme, že prekročíte hranicu 100 presných zásahov v sezóne.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú v nedeľu 19. mája zápasy 27. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy sa predstavia na pôde tímu KFC Komárno. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne vyhrala presvedčivo 5:0. Zverenci trénera Michala Pančíka sú v ligovej tabuľke na priebežnom 8. mieste so 41 bodmi. Ich najbližší súper je o dva stupienky nižšie na 10. mieste s 36 bodmi na konte. Samotný duel odštartuje o 10:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl v sezóne poradili s rovesníkmi z Komárna najtesnejším víťazstvom, kedy o osude stretnutia rozhodol jediným gólom Šimon Hužovič. Naša U17, ktorá je momentálne na 7. mieste so 41 bodmi, si to rozdá s deviatym tímom priebežného poradia. Výkop duelu zverencov trénera Rudolfa Sekota je naplánovaný na 12:30.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v nedeľu 19. mája, kedy v rámci 24. kola III. ligy MD - U17 privítajú na domácej pôde na Drieňovej tím FC Zohor. Stretnutie odštartuje o 13:00. Ešte doplníme, že rozoberaná kategória sa následne predstaví opäť na domácej pôde v utorok 21. mája proti celku FKM Stupava, a to v dohrávke 23. kola. Výkop tohto zápasu je naplánovaný na 17:30.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia v sobotu 18. mája, kedy ich v stretnutiach 7. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na ihrisko FK Dubnica nad Váhom. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi skôr, a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 čakajú najbližšie stretnutia až o týždeň v sobotu 25. mája, kedy v rámci 8. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), vycestujú na ihrisko AS Trenčín. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.