Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Súťažný víkend prichádza a my sa spoločne pozrieme na to, kde, kedy a najmä s kým si to rozdajú o ďalšie cenné body naše žlto-čierne družstvá. Ideme na to...

Samozrejme, ako inak, začíname našim áčkom. Zverenci trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstavia v sobotu 1. júna, kedy na domácej pôde v Stupave privítajú v rámci 28. kola IV. ligy BFZ celok MFK Rusovce. Ak sa pozrieme na prvé vzájomné meranie síl v tejto sezóne, tak naši chlapci dokázali zvíťaziť 3:2, a to po góloch Špaka, Lendela a Pirosku. V každom prípade, v druhom zápase v ročníku proti sebe nastúpia líder priebežného poradia a aktuálne desiaty tím v tabuľke. Veríme, že naši chlapci potvrdia úlohu favorita a získajú ďalšie body. Výkop stretnutia je naplánovaný na 17:30. Páni, držíme Vám palce.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú v sobotu 1. júna, zápasy 29. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy sa predstavia na pôde súpera FK TEMPO Partizánske. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne vyhrala presvedčivo 4:1. Zverenci trénera Michala Pančíka sú v ligovej tabuľke na priebežnom 8. mieste so 45 bodmi na konte. Ich najbližší súper je momentálne na predposlednej pätnástej priečke so 17 bodmi na konte. Samotný duel odštartuje o 10:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl v sezóne poradili s rovesníkmi z Partizánskeho 2:0. Naša U17, ktorá je momentálne na 9. mieste so 41 bodmi, si to rozdá s posledným tímom v poradí. Výkop duelu zverencov trénera Rudolfa Sekota je naplánovaný na 12:30.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v sobotu 1. júna, kedy v rámci 26. kola III. ligy MD - U17 privítajú na domácej pôde na Drieňovej tím NŠK 1922 Bratislava B. Ešte doplníme, že rozoberaná kategória je aktuálne v tabuľke na 4. mieste so 44 bodmi na konte. Výkop tohto zápasu je naplánovaný na 17:30.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia v sobotu 1. júna, kedy ich v stretnutiach 9. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká domáci duel na Drieňovej proti celku KFC Komárno. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 12:00.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.