Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

AHOJ žlto-čierna rodina. Ďalší futbalom nabitý víkend prichádza a my sa pozrieme na to, čo čaká v najbližších dňoch našu žlto-čiernu rodinu. Ideme na to...

U19/U17

Začíname dorasteneckými kategóriami. Družstvá U19 a U17 čakajú v sobotu 2. marca zápasy 17. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy na domácej pôde v Stupave privítajú tím FC ŠTK Šamorín. Starší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom zápase podľahli svojmu súperovi 1:2, sú aktuálne v ligovej tabuľke na 12. mieste s 21 bodmi na konte. Na rovesníkov zo Šamorína strácajú zverenci trénera Michala Pančíka iba jeden jediný bod! Výkop stretnutia je naplánovaný na 10:00. Chlapci, držíme Vám palce a veríme, že svojho najbližšieho súpera dokážete v priebežnom poradí preskočiť.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí v prvom vzájomnom meraní síl v sezóne zdolali svojho súpera 3:2. U17 je momentálne v tabuľke na 5. mieste s 28 bodmi na konte. No a rovnako ako starší dorastenci, tak aj zverenci trénera Rudolfa Sekota strácajú na Šamorínčanov iba jeden jediný bodík! Takže našim dorastencom držíme palce a veríme, že si po víkende vylepšia svoje priebežné postavenia.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavia v sobotu 2. marca, kedy na domácej pôde v Stupave privítajú v stretnutiach 16. kola I. LSŽ tím FKM Karlova Ves Bratislava. Staršia kategória začne o 15:00, mladšia o čosi neskôr, o 17:00.

U13/U12

Proti rovnakému tímu, ale už vo štvrtok 29. februára sa na súperovej pôde sa predstavia aj kategórie U13 a U12. Pôjde o stretnutia v rámci 16. kola I. LMŽ. Staršia kategória má naplánovaný výkop o 17:00, mladšia o čosi skôr, a to o 15:00. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina.