Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto- čierna rodina. Pracovné dni naozaj "utekajú" rýchlejšie ako naše futbalové nádeje na zelených ihriskách a to znamená iba jedno, že ďalší súťažný víkend prichádza a my sa detailnejšie pozrieme na to, čo čaká naše družstvá v nasledujúcich dňoch. Ideme na to...

Samozrejme, ako inak, začíname našim áčkom. Družina trénera Andreja Štellára sa v najbližšom ligovom zápase predstaví v sobotu 11. mája, kedy vycestuje v rámci 24. kola IV. ligy BFZ na ihrisko celku NŠK 1922 Bratislava. Ak sa pozrieme na prvé vzájomné meranie síl v tejto sezóne, tak naši chlapci dokázali po góloch Betíka, Popeláka, Lendela a Matisa zvíťaziť 4:0. Aktuálne je celok NŠK v ligovom poradí na 12. mieste s 20 bodmi na konte. Naše áčko je samozrejme na vedúcej priečke v ligovom pelotóne so 65 bodmi na konte. Výkop stretnutia je naplánovaný na 14:00. Páni, držíme Vám palce.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú rovnako v sobotu 11. mája zápasy 26. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy sa predstavia na domácej pôde v Stupave, kde vyzvú SDM Domino. Staršia kategória v prvom vzájomnom súboji v sezóne prehrala po výsledku 0:1. Zverenci trénera Michala Pančíka sú v ligovej tabuľke na priebežnom 8. mieste so 40 bodmi. Ich najbližší súper je o stupienok vyššie na 7. mieste s jedno bodovým náskokom a to teda znamená, že našu U19 čaká náročný súboj tabuľkových susedov. Samotný duel odštartuje o 10:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl v sezóne podelili body s rovesníkmi z Domina po výsledku 0:0. Aj pre našu U17, ktorá je momentálne na 6. mieste so 41 bodmi, to bude viac ako náročný zápas, pretože ich najbližší súper je aktuálne na priebežnom 2. mieste v tabuľke. Družina trénera Rudolfa Sekota odštartuje svoju duel o 12:30. Obom dorasteneckým kategóriam držíme palce.

U16

Cez víkend sa do súťažného zápasu pustia aj chlapci z kategórie U16, ktorí sa predstavia v nedeľu 12. mája, kedy v rámci 23. kola III. ligy MD - U17 privítajú na domácej pôde na Drieňovej tím FKM Stupava. Stretnutie odštartuje o 13:00. Ešte doplníme, že rozoberaná kategória ja momentálne v tabuľke na 5. mieste s 35 bodmi. Chlapci držíme Vám palce.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa najbližšie predstavia v nedeľu 12. mája, kedy ich v stretnutiach 6. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na ihrisko FK Slovan Levice. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi skôr a to o 12:00.

U13/U12

No a poďme aj na mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 čakajú najbližšie stretnutia v sobotu 11. mája, kedy v rámci 5. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), privítajú na domácej pôde na Drieňovej rovesníkov z tímu FC Spartak Trnava. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.