Autor: Redakce
Sdílet článek

Žlto-čierny VÍKEND

Ahoj žlto-čierna rodina. Veríme, že ste si všetci oddýchli počas sviatočných dní a rovnako veríme, že sa tešíte na futbalom nabitý víkend v rámci ktorého sa do súťažných zápasov pustia naše družstvá. Poďme sa teda spoločne naladiť na nadchádzajúce dni...

Ešte predtým ako sa pozrieme na najbližší súťažný duel našej vlajkovej lode, tak si pripomenieme to, ako sa zverencom Andreja Štellára darilo v poslednom ligovom dueli, v ktorom na domácej pôde v Stupave privítali v rámci 18. kola IV. ligy BFZ celok Športový klub Nová Dedinka. Naši chlapci sa napokon tešili z víťazstva 4:0, kedy sa o presné zásahy postarali dvojgóloví strelci Tomáš Majtán a Ivan Betík. Pre naše áčko to bolo víťazstvo s poradovým číslom 16 v aktuálnom ročníku. Nasleduje hodnotenie už vyššie spomínaného hlavného trénera.

Po slabšom druhom polčase v Ivanke sme chceli do zápasu vstúpiť aktívne, čo sa nám aj podarilo. Možno trochu viac som čakal, že sa viac presadíme po stranách, ale aj napriek tomu sme boli efektívni a dali sme tri góly. V druhom polčase sme mali tiež viac z hry a kontrolovali sme priebeh. Nakoniec sme pridali ešte jeden gól a zaslúžene sme zápas dotiahli do víťazného konca.

Chlapcom samozrejme gratulujeme a veríme, že podobný výkon zopakujú aj v najbližšom ligovom zápase kedy ich v nedeľu 7. apríla čaká stretnutie 19. kola a to na ihrisku tímu FK Slovan Most pri Bratislave. V prvom vzájomnom meraní síl v tejto sezóne sa "áčkarom" podarilo zdolať spomínaného súpera na domácej pôde vysoko 7:0. V každom prípade, výkop duelu naplánovaný na 16:30. Páni, držíme Vám palce.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakajú rovnako v nedeľu 7. apríla zápasy 21. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy vycestujú na ihrisko tímu MŠK FOMAT Martin. Starší dorastenci v prvom vzájomnom súboji v sezóne zvíťazili na domácej pôde 4:2. Ich najbližší súper je momentálne v tabuľke na 2. mieste a naša U19 stráca na rovesníkov z Martina 7 bodov. Zverenci trénera Michala Pančíka odštartujú svoju cestu za ďalšími dôležitými bodmi o 11:00.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustia do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí si v prvom vzájomnom meraní síl rovnako poradili so svojím súperom a to po výsledku 3:1. Najbližšie to bude súboj tabuľkových susedov v súťaži II. LMD, keďže naša U17 ktorá je na 5. mieste s 37 bodmi a stráca na Martinčanov iba dva bodíky. Výkop tohto duelu je naplánovaný na 13:30.

U16

Najbližšie dni nám prinesú aj duel pre kategóriu U16, ktorá sa predstaví taktiež v nedeľu v stretnutí 16. kola III. ligy MD - U17 na pôde ŠK Vrakuňa Bratislava. Výkop zápasu je naplánovaný na 10:00. Ešte sa v krátkosti pozrieme na posledný súťažný zápas tejto kategórie, ktorý sa odohral vo štvrtok 28. marca. V súboji 16. kola III. ligy MD - U17, naši chlapci ťahali za kratší koniec výsledkom 0:1 proti celku FK Dúbravka B.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavia až v sobotu 13. apríla, kedy ich v stretnutiach 3. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu MŠK Senec. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr a to o 12:00.

U13/U12

No a na záver nemôžeme vynechať ani mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 sa nám naposledy predstavili v súťažných zápasoch vo štvrtok 28. marca, kedy v rámci 1. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul) privítali na domácej pôde v bratislavskom derby tím FC Petržalka. Staršia kategória vyhrala 4:1, mladšia prehrala výsledkom 8:14. No a najbližšie čakajú rozoberané kategórie zápasy 2. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul) a to v sobotu 6. apríla, kedy na domácej pôde privítajú FC ViOn Zlaté Moravce. Staršia kategória má naplánovaný výkop na 10:00, mladšia odštartuje o 11:30. Všetkým žiackym kategóriám držíme palce.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.