Autor: Redakce
Sdílet článek

Víkendový SUMÁR

Ahoj žlto-čierna rodina. Ďalší súťažný víkend je za nami a my si ho zrekapitulujeme v našom sumári. Ideme na to...

Začíname tradične našim áčkom, ktoré sa predstavilo v nedeľu 7. apríla v rámci 19. kola IV. ligy BFZ, kedy vycestovalo na pôdu tímu FK Slovan Most pri Bratislave. No a naši chlapci rozdrvili súpera vysoko 8:0! O presné zásahy sa postarali Dominik Ledel, Juraj Piroska, Ivan Betík, Samuel Popelák, Lukáš Čemba a hetrikom sa blisol Rafail Konios. Pre zverencov trénera Andreja Štellára to bola už sedemnásta výhra v sezóne, v ktorej zatiaľ nastrieľali neuveriteľných 77 gólov. Nasleduje hodnotenie hlavného kormidelníka našej vlajkovej lode.

Do zápasu sme vstúpili dobre, hneď sme si vypracovali dve čisté gólové príležitosti, ktoré sme nepremenili. Potom sme trošku zamrzli a boli sme viac nepresní a netrpezliví. Napokon sme v priebehu 15 - 20 minút dali 5 gólov a to štandardných situácií, po priamych kopoch, po pekných vypracovaných akciách. Nakoniec sme rozhodli o osude zápasu v podstate už v prvom polčase. V druhom polčase mi to umožnilo dať šancu ďalším hráčom z kádra a pridali sme ešte 3 góly. Viacero šancí ostalo ešte nevyužitých. Z mojej strany vládne spokojnosť s výkonom, aj s výsledkom, až na prvých 25 minút.

U19/U17

Ideme na dorastenecké kategórie. Družstvá U19 a U17 čakali rovnako v nedeľu 7. apríla zápasy 21. kola II.LSD, resp. II.LMD, kedy sa predstavili na pôde tímu MŠK FOMAT Martin. Starší dorastenci napokon ťahali za kratší koniec výsledkom 3:4. V žlto-čiernom drese sa gólovo presadil Tomáš Petrovaj a dva góly strelil Jakub Strapek. Pre našu U19 to bola ôsma prehra v sezóne, po ktorej je táto kategória v tabuľke na 9. mieste s 31 bodmi na konte. Chlapci nevadí a ide sa ďalej.

Tradične v rovnaký deň, ale o čosi neskôr sa pustili do svojho zápasu aj mladší dorastenci, ktorí nanešťastie napodobnili staršiu kategóriu a rovnako prehrali a to po výsledku 0:2. Pre U17 to bola šiesta prehra v ročníku. Družina trénera Rudolfa Sekota je aktuálne s 37 bodmi na priebežnom 6. mieste v tabuľke. Nasleduje hodnotenie hlavného trénera.

Hneď v úvode sme mali veľkú šancu, keď Katrenčik išiel sám na brankára, ale situáciu vyriešil zle. Od tohto momentu mali celý prvý polčas pod kontrolou domáci a zaslúžene išli do vedenia po našom nedôslednom bránení. Na začiatku druhého polčasu sme síce inkasovali druhý gól z penalty, ale v hre sme sa vyrovnali domácim a v určitých fázach sme ich aj prevýšili, čím prišli aj šance, žiaľ bez gólového efektu. A keď sme sa aj gólovo presadili, tak gól nebol uznaný.

U16

Uplynulé dni nám priniesli aj duel pre kategóriu U16, ktorá sa predstavila taktiež v nedeľu v stretnutí 16. kola III. ligy MD - U17 na pôde ŠK Vrakuňa Bratislava a napokon remizovala po bojovnom výkone 3:3.

U15/U14

Ideme na žiacke kategórie. U15 a U14 sa v ďalšom kole predstavia až v sobotu 13. apríla, kedy ich v stretnutiach 3. kola I. LSŽ skupiny západ (o umiestnenie) čaká cesta na pôdu MŠK Senec. Staršia kategória začne o 10:00, mladšia o čosi neskôr, a to o 12:00.

U13/U12

No a na záver nemôžeme vynechať ani mladších žiakov. Kategórie U13 a U12 čakali zápasy 2. kola I. LMŽ skupiny západ (o titul), kedy v sobotu 6. apríla na domácej pôde privítali FC ViOn Zlaté Moravce. Staršia kategória zvíťazila 10:1, mladšia vyhrala 13:5.

Nateraz je to od nás všetko, ĎAKUJEME žlto-čierna rodina a držte našim družstvám palce.